Lasten synttärit

Tropicariossa vietät iloiset ja ikimuistettavat synttärit upeiden viidakon eläinten seurassa.

Viidakko-oppaamme vie sinut opastetulle ja unohtumattomalle seikkailulle yhdessä parhaitten ystäviesi kanssa, joten astu tropiikkiin ja aloita seikkailu.

Valittavana kaksi erilaista tapaa viettää iloiset viidakkosynttärit

1. Huolettomat valmis-synttärit

Synttärien kesto 1,5 tuntia.

Synttärit omassa juhlahuoneessa, johon on valmiiksi katettu herkutteluhetki kullekin osallistujalle. Tarjolla: mehua, karamelleja, juustonaksuja, popcorneja, perunalastuja sekä muuta pikkusyötävää. Mahdollisten allergioiden johdosta on mahdollista tuoda myös omia ruokatarvikkeita. Herkutteluhetken kesto 30 minuuttia, jonka jälkeen ohjattu kierros näyttelyssä, kesto 45 minuuttia. Kierroksen jälkeen hetki juhlahuoneessa mahdollisten lahjojen avaamista varten.

Synttärien hinta: 24 euroa / lapsi, mukana olevat aikuiset 15 euroa / aikuinen. Minimiveloitus kahdeksasta lapsesta. Yksi aikuinen, joka toimii valvojana sekä lasten avustajana juhlahuoneessa veloituksetta. (Juhlahuoneessa ei ole herkutteluhetken aikana Tropicarion henkilökuntaa.)

Valmis-synttärit soveltuvat parhaiten yli 6- vuotiaille lapsille, ja ovat huolettoman hauskat juhlat myös synttärisankarin vanhemmille, ei tarjoiluongelmaa eikä siivousta.

2. Omatoimisynttärit

Synttärien kesto 1,5 tuntia.

Synttärit omassa juhlahuoneessa, johon voi tuoda itse tarjottavat syötävät ja juotavat. Opastettu kierros näyttelyssä, kesto 45 minuuttia.

Synttärien hinta: hinnaston mukainen sisäänpääsymaksu kustakin osallistujasta (lapset ja aikuiset), juhlahuoneen vuokra 50 euroa, opastus 50 euroa. Omatoimisynttärien kattamiseen on varattu ennen synttärien alkamista 15 minuuttia.

Molempiin synttäreihin voi tilata osallistujille yllätyspussit hintaan 5 euroa/pussi. Juhlatilan siivouksesta huolehtii Tropicario.

Tulosta tästä Viidakkosynttäri -kutsukortti